Epson Golf ball Multipack 4-colours 34XL DURABrite Ultra Ink - 20220226230003170

Epson Golf ball Multipack 4-colours 34XL DURABrite Ultra Ink

Epson Multipack 4-colours 34XL DURABrite Ultra Ink, Golf ball. Soort: Origineel, Inkttype: Inkt op pigmentbasis, Printkleuren: Zwart, Cyaan, Magenta, Geel. Breedte verpakking: 170 mm, Diepte verpakking: 370 mm, Hoogte verpakking: 150 mm. Aantal per pallet: 756 stuk(s), Hoeveelheid per omdoos: 7 stuk(s), Land van herkomst: Indonesiƫ

Specificaties

 Omschrijving
Produceer hoogwaardige zakelijke documenten met de voordelige 34-serie inktset. Deze produceert professioneel uitziende documenten die tegen water, vuil en markeerstiften bestand zijn. Doordat ze snel drogen zijn ze zeer geschikt voor dubbelzijdig afdrukken en er is een betaalbare inktpatroon verkrijgbaar voor elk type gebruiker in zowel standaard- als XL-formaat. Gemakkelijk te vinden in de winkel door de afbeelding van een golfbal op de verpakking.
 Features
 • Verlaag uw afdrukkosten
  Ons standaard inktpatroon biedt gebruikers met kleine afdrukvolumes op voorhand een optie met fantastische waarde. Terwijl gebruikers met grote afdrukvolumes de afdrukkosten tot 30% kunnen verlagen door te investeren in onze XL-inktpatronen. Bovendien kunt u met XL-inkten tot drie keer meer pagina's afdrukken en de tijd die wordt verspild aan het vervangen van inktpatronen tot een minimum beperken. Voor beide formaten zijn de inkten afzonderlijk verkrijgbaar, dus alleen de verbruikte kleur hoeft te worden vervangen. Dat betekent minder verspilling en veel waar voor uw geld.
 • Maak kennis met het assortiment
  Onze DURABrite Ultra-inkt op pigmentbasis maakt scherpe, duurzame en robuuste documenten die bestand zijn tegen water, vuil en markeerstiften. Ze zijn ook sneldrogend, waardoor het risico op vlekken bij het afdrukken op beide zijden tot een minimum wordt beperkt.
 • Geoptimaliseerd voor Epson-printers
  Epson-inkten en -papier zijn speciaal ontwikkeld om samen te werken met Epson-printers en keer op keer de beste resultaten te leveren.
 • Het originele artikel
  Geniet van probleemloos en betrouwbaar afdrukken met originele inkten van Epson. Wij investeren in uitgebreid onderzoek en high-tech productiefaciliteiten, en onderwerpen onze producten aan een strikt testprogramma om u te kunnen voorzien van een product van de hoogste kwaliteit.
Product:
Productnaam:EPSON Multipack 4-kleuren 34XL DURABrite Inkt Ultra CMYK (XL)
Omschrijving:Epson 34XL - 4 - XL - zwart, geel, cyaan, magenta - origineel - blister - inktcartridge - voor WorkForce Pro WF-3720, WF-3720DWF, WF-3725DWF
EAN code:8715946632216
Fabrikantsgarantie:24 maanden bring-in garantie
 Verbruik
Type verbruiksartikelen:Inktcartridge
Afdruktechnologie:Inktjet
Kleur:Zwart, geel, cyaan, magenta
Aantal inbegrepen:4
Rendement cartridge:XL
Kenmerken cartridge:Epson DURABrite Ultra
Meegeleverde verbruiksartikelen:1 x inktcartridge (zwart - 16.3 ml - maximaal 1100 pagina's
1 x inktcartridge (cyaan - 10.8 ml - maximaal 950 pagina's
1 x inktcartridge (magenta - 10.8 ml - maximaal 950 pagina's
1 x inktcartridge (geel - 10.8 ml - maximaal 950 pagina's
 Diversen
Verpakkingstype:Blister
 Informatie over Compatibiliteit
Compatibel met:Epson WorkForce Pro WF-3720, WF-3720DWF, WF-3725DWF

Url voor meer informatie: https://computerknallers.nl/c13t34764010-epson-golf-ball-multipack-4-colours-34xl-durabrite-ultra-ink

Seiko Epson Corporation, beter bekend als Epson, is een Japans technologiebedrijf dat een van de grootste printers-makers is. Epson maakt onder andere inkjet-, matrix-, laserprinters, scanners en computers. Het hoofdkantoor staat in Suwa, vlak bij Nagano. Seiko Epson is een van de drie bedrijven van de Seiko Group.

Bent u op zoek naar Epson Printers,
neem dan een kijkje op: https://computerknallers.nl/printers